Kreatív látásmód

Kreatív látásmód

„Nem csak igényes munkákat készítenek, az egyedi ötleteinknek is maximálisan eleget tesznek. Ha a mi kreativitásunk kimerült, ők mindig tudnak ajánlani valami különleges….”

Minőségi reklámanyagok

Minőségi reklámanyagok

„…Mindig ráéreznek, hogy mit szeretnénk és ezt magas színvonalon valósítják meg.”

Rövid határidők

Rövid határidők

„…minden esetben gyorsan, pontosan, rugalmasan, igényes minőségben és vállalható áron teljesítitek.”

Mások azt mondják ismerik a trendet.
Mi azt mondjuk, építsünk egy brandet!

ARCULAT TERVEZÉS

Hisszük, hogy céged arculata az identitásod része. Hissszük, hogy napjainkban ez egy kisebb családi vállalkozásnak épp olyan fontos, mint a nagy multik számára. Hissszük, hogy a kommunikációs eszközeid – ideértve a névjegykártyád, céged emblémáját/logóját, a kiadványaid, a prezentációs eszközeid, a weblapod, a céges autóid dekorcióját, munkatársaid megjelenését, ruházatát és viselkedését – megerősítő üzenetként hatnak ügyfeleidre.

Mi hiszünk a márkád értékében.

Hisszünk a színek és formák igényes elgondolásának teremtő erejében. Hisszünk a logód értékében, megjelenése erejében, hisszük, hogy kiemel a tömegből, azonosítja a céged és eladja a terméked. Hiszünk a plakátod erejében, mely potenciális vevőiddel üzleti kapcsolatokat teremt. Hiszünk a közösségi média erejében, mely ismertté tesz. És hiszünk céged arculatában, ami megmutatja mindazt, ami vagy.

REKLÁMGRAFIKA

Különbség a különlegességben. Terméked, szolgáltatásod reklámjának  megtervezésével nemcsak az eladáshoz/értékesítéshez járulnk hozzá, a vizuális elemeken keresztül vásárlóidban, partnereidben érzelmeket is ébresztünk. Csomagolástervezés: a csomagolás számos esetben döntő tényező a vásárlást megelőző pillanatban. A csomagolás egyben a brand arca. Dekoráció tervezés: az a megjelenésed, amely vonzó és szerethető ahhoz, hogy vásárlóid rajongóid legyenek.

MINŐSÉG, PROFIZMUS ÉS HASZNOS ÖTLETEK.

KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Hisszük, hogy ügyfeleiddel való kapcsolattartás, kommunikáció egyik eszköze a céged kiadványa. Egy kiadvány akkor tölti be funkcióját, ha a már meglévő és a leendő ügyfeleid érdeklődését fel tudja kelteni. Erre számos lehetőséged van. Az egyik , hogy lógj ki a sorból. Vagy ha ez nem megy, akkor ne lógj ki a sorból, de légy informatív. Mindezt már az első karakter leütése előtt el kell döntened, és figyelembe kell venned a kiadványod terjesztését és célcsoportját. Hogy milyen kiadványt készíthetünk neked? Leporellót I Brosúrát I Katalógust I MagazintKönyvet… Mindezeket a legkisebb oldalszámtól a végtelen sorozatokig.

DEKORÁCIÓ TERVEZÉS

Hisszük, hogy számodra is ugyanolyan nagyszerű érzés, amikor egy látványterv, grafika manifesztálódik, és a közös munkánk kézzelfogható önálló életre kelve, termékké válik. Hisszük, hogy mi Geppetto-k vagyunk, hisz – csakúgy, mint Pinokió meséjében – a dekoráció tervezés az életre keltés művészete; a tervekből a nyomtatás során alakulnak véhglegessé a grafikák, vagy a vágógéppel kialakul a végleges forma, és amikor mindez összeáll és már kézzel fogható, ez a TE céged része. Megszemélyesül. Életre kel egy jármű- (gépkocsi, hajó, motor) vagy egy üzlet (pult, kiarakat, mozgó eladótér) dekorálása és veled együtt lüktetve építi céged jövőjét.

Online-megjelenés

Hisszük, hogy a virtuális valóság korában és a lájkolás világában nélkülözhetetlen a közösségi terekben történő megjelenés az on-line kommunikáció megerősítéshez. Erre legalkalmasabb egy jól megtervezett weboldal. A vállalkozásod sikerét egy céges blog fenntartásával növelheted, ahol kapcsolatot teremthetsz a célközönségeddel és így személyes ismertséged / céged presztízse növekedni fog ezáltal. Persze, tudjuk ez az amire a legkevesebb időd jut, éppen ezért ajánljuk fel segítségünket. Keress és álmodjuk meg együtt a közösségi média kamányodat vagy céges blogodat!

Nyomdai ügyintézés

Hisszük, hogy terméked, szolgáltatásod megjelenésének egyik végfázisa az igényes kézzelfogható nyomdai kivitelezés eredménye. Ehhez – legyen szó csomagolásról, brossuráról, vagy akár csak egy névjegykártyáról – a célnak megfelelő legoptimálisabb gyártási módot választjuk.

Kultúrkörnyezet tervezés

Köszönjük, hogy eljutottál idáig. De most pihenjünk meg egy percre! Kérlek, hunyd be a szemed és képzeld magad egy számodra kedves helyre! Ugye milyen békés 🙂 Pedig mindez csak a környezeten múlik… Van egy jó hírünk számodra. 2016-tól már kultúrkörnyezet tervezését is vállaljuk. Ez a szolgáltatás neked és rólad szól. Mindazt foglalja magában, amivel te a saját, a családod, vagy a kollégáid pihenését, környezetét, közösségi tereit teheted még kényelmesebbé, kellemesebbé. Ide tartozik például egy kerti kiülő méretarányos megtervezése, vagy egy kerítés díszítésének látványterve, egy belsőépítészeti skicc, vagy ha tanácsalan vagy milyen tapétát válassz. Igen, jól látod, ez már-már lakberendezői feladat, de ezt a szolgáltatást is megrendelheted tőlünk.

Van egy jó ötleted, amit szívesen megvalósítanál?